Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Muhataralı sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Yararlanma amacı: Mefret hileışbilgiş merkezleri veya stadyum üzere ordu alanlarda acil çıkış kapısı sayısı henüz okkalı ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini mâni olmak veya mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiveni, acil durumlarda güvenli bir şekilde binadan tahliye sağlamak muhtevain kullanılan önemli bir asayiş donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her Yangın Kapısı firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili yer önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem evladı boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Hediye nispetı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında makam aldığından güvenli olmanızı isteriz. Sebepleri sair bir blog makalemızda açıklayacağız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page